kad kredit debit

Bisnes Apa ni?

Ia adalah komuniti bisnes networking yang diasaskan oleh kumpulan pakar Perniagaan Internet dan offline networker. Kami menggunakan Tool Perniagaan Internet STIFORP yang menyediakan Sistem Merketing yang membantu apa saja Perniagaan anda samada berbentuk Network Marketing (MLM), Affiliate, Franchise ataupun Dropship. Perniagaan ini boleh dijalankan secara online atau pun offline. Jika kita hendak buat secara online, kita akan dibantu oleh sistem STIFORP yang hebat yang akan membuat 80% dari kerja kita. Jika anda buat kedua dua cara sekali iaitu secara online dan offline, bisnes anda akan lebih MANTAP lagi.

STIFORP bergerak secara networking Matrix 2 x 14 level. Bila anda register percuma aje, Networking Powerline anda sudah dibentuk. Upline dan group akan membantu membina perniagaan anda, sebab tul la, anda dapat email hari hari mamaklumkan anda orang join lagi dan lagi. Mana ada bisnes belum mula tapi dah ada orang join. STIFORP aje yang ada konsep macam ni. Jadi amat mudah. Tugas kita hanya PROMOSIKAN website masing masing aje. Bonus yang menanti memang banyak. Setiap minggu nanti kita dapat bonus kalau kita usaha. Kalau dok diam aje, tak taulah, sebab ini bukan skip cepat kaya. Tapi tak mustahil boleh jadi kaya kalau anda berusaha. Bukan apa sangat pun usaha yang diperlukan, Perniagaan Internet dari rumah aje, tak yah keluar rumah pun, dari atas katil pun kita dah boleh prmosikan bisnes kita ni.

Ia BUKAN skim piramid. Dengan STIFPORP, anda boleh berpendapatan  lebih tinggi dari upline jika anda sungguh sungguh. Ada yag sudah mampu berpendapatan 4 digit seminggu dan sebulan dah 5 digit dan pendapatan seminggu boleh mengatasi gaji sebulan anda. Dengan STIFORP, tidak mustahil pangkat kita lebih tinggi dari orang yang daftar lebih dahulu dari kita. Jadi STIFORP ini adil, sama rajin dia yang dapat lebih!

Ada Produk Ke?

Setiap bisnes ada produk atau servis. Produk STIFORP adalah TOOLS PERNIAGAAN INTERNET meliputi, Sistem Landing Page, AutoResponder, Webinar, Sistem Rotator dan banyak lagi yang semuanya bernilai lebih dari RM5000 jika dibeli secara berasingan. Namun jika anda menjadi ahli STIFORP, anda cuma perlu hanya membayar USD50 (RM160) dan selepas itu anda cuma perlu bayar sewa bulanan sebanyak USD9.95 (lebih kurang RM32). Murah sangat tu!!. Perniagaan STIFORP adalah syarikat antarabangsa dan sudah aktif di lebih 20 buah negara termasuk Malaysia. STIFORP baru berusia 1 tahun, dan anda adalah yang terawal  mengetahuinya, jadi peluang anda amat cerah. Pengguna Internet di Malaysia aje ada 20juta orang. Itu belum kira pengguna dari seluruh dunia. Nak kira pun tak habis habis ;-)

Saya Kena Jual Barang Ke?

Tak perlu nak bersusah susah jual barang pun. STIFORP hanyalah untuk membantu perniagaan anda. Tak kesah lah anda nak berniaga karipap ke, jual tudung ke, ataupun join mana mana syarikat MLM, STIFORP sangat sesuai untuk semua jenis perniagaan dan bakal membantu melonjakkan jualan anda setiap hari, jika anda gunakan dengan betul. dan STIFORP juga ada Plan Bonus yang lumayan dan luarbiasa. Jadi dengan menggunakan STIFORP anda boleh mendapat income dari 2 sumber iaitu perniagaan sedia ada dan juga STIFORP. Kan untung tuu.

Saya Kena Cari Orang Ke?

Takkan nak cari monyet kot haha… (gurau aje, jangan mareh). Kalau kita gunakan sistem online STIFORP yang hebat, tak perlu cari orang pun. Kami ada “teknik rahsia”. Ini adalah satu satunya Perniagaan Internet dan bisnes yang tak perlu cari orang tau. Tapi orang akan cari kita. itu yang best..

Bagaimana Kalau Saya Tak Pandai Menaja Walau Stu Orang Pun?

Di STIFORP anda berpeluang mendapat bonus walaupun tidak mampu  menaja iaitu dari bonus powerline dan bonus matrix bila berlaku spillover. Dan anda boleh terima sehingga USD2,047 (RM6550) walaupun tak pandai menaja!. Dengan syarat anda kekal aktif sebagai ahli dan network anda mendapat spill over dari upline. Walaupun mungkin bonus ini tidak berlaku sekelip mata, namum, inilah satu satunya perniagaan yang boleh membantu orang yang tak pandai menaja untuk tetap dapat bonus… kan best tuu!!

Adakah Gerenti Untuk Bila Bersama STIFORP?

Tidak ada bisnes di dunia ini yang “gerenti” untung selagi ianya dinamakan bisnes. STIFORP adalah perniagaan dan anda perlu bekerja untuk mendapatkan untung, cuma di STIFORP anda disediakan bnus yang membatu orang yang tak pandai menaja. Jadi kalau tak pandai menaja pun boleh dapat bonus, inikan pulak jika anda rajin? Lagi banyak bonus lah akan anda dapat.

Silakan tonton video ni utk penerangan BONUS & MARKETING PLAN STIFORP


Download YouTube Video | Convert to MP3 | Replay Media Catcher

Berapa Bayaran Untuk Bermula?

Bayaran pertama adalah USD40 + USD9.95 = USD49.95 dan bayaran seterusnya adalah USD9.95 dan ini merupakan bayaran yang sangat kecil untuk suatu bisnes bertaraf international (terbuka kepada seluruh dunia).

Anda boleh juga bayar untuk setahun RM480 dan jimat 20% dan terus layak pangkat 3 Star leader.

Saya Tak Ada Kad Kredit, Boleh Ke Saya Join?

Cara terpantas anda pergi ke RHB Bank atau Maybank dan buat  pendaftaran untuk mendapatkan Debit Kad VISA. Sila berurusan dengan pihak Bank yer, mereka pasti mambantu anda. Jika anda telah ada kad kredit, lagi mudah urusannya.

Anda boleh tukar Kad ATM Maybank anda dari yang Kad ATM Kuning, kepada Kad ATM Cherry (sila rujuk gambar di bawah).

kad maybank

Bagaimana Bonus Masuk Dalam Akaun Saya. Dalam Borang Upgrade Tak Minta No Akaun Bank Saya Pun?

Selepas berjaya menjadi VIP paid member, anda akan dapat ID STOFORP dimana anda boleh login ke laman web anda dan boleh memilih cara pembayaran. Kami memilih pembayaran menggunakan Kad Debit  Payoneer.

Saya Tak Pandai BerInternet, Boleh Ke Saya Buat?

Sesaiapa pun boleh berjaya jika mereka hendak berjaya dalam perniagaan Internet ni. Ramai juga orang di STIFORP tak ada pengetahuan IT, masih boleh berjaya. Yang menentukan kejayaaan kita adalah diri kita sendiri.

Mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Jangan banyak beri alasan jika hendak berjaya.

Ada Kelas Training Atau Personal Coaching?

STIFORP menggunakan training secara online. Ada kalanya juga upline kita mengendalikan training berbayar. Anda akan dimaklumkan dengan perkembangan ini.

Pakej Mana Terbaik?

Pekej paling laris dan terbaik ialah Pakej Setahun USD150 (RM480). Mahal ke? Tak mahal pun. Kenapa saya kata macam tu?

  • Akaun anda akan terus diaktifkan untuk setahun, jadi tak perlu risau tentang maintain setiap bulan. Anda cuma perlu tumpukan bahagian promisi website setiap hari.
  • Anda akan terus naik pangkat ke 3 Star yang membolehkan anda layak bonus maksima sistem matrix sehingga 14 level. Peluang ini sangat hebat jika network dah penuh 14 level, income anda mencecah USD8,000 (RM24,000) setiap bulan. WOW!!! Macam tak percaya, tapi memang  benar.
  • Bonus dibayar setiap minggu dan bulan. Asalkan ada pembelian setiap minggu, bonus akan dibayar terus dalam Debit Mastercard anda.

Saya Berminat Untuk Upgrade Jadi VIP, Tapi Tak Ada Modal, Macamana?

Anda boleh bermula dengan modal yang kecil dulu. Yang penting anda serius untuk bermula. Jangan jadikan tidak cukup modal sebagai satu masalah. Anggaplah ini satu cabaran untuk berjaya dalam Perniagaan Internet.

Boleh Tak Saya Join Dengan Pakej Bulanan, Lepas Tu Tukar Ke Pakej Setahun?

Boleh. Anda boleh upgrade bila bila masa. Yang penting, anda kena lock position anda segera supaya semua downline yang upline kekal di bawah anda.

Apa Jadi Kalau Saya Lambat Join?

Anda akan rugi ramai downline yang spill over dari upline upline kat atas. Cut Off time setiap Selasa dan Jumaat. Lebih lambat anda join, lebih rugi sebab akan ramai kehilangan downline yang berpotensi dalam perniagaan Internet bersama STIFORP

Copyright © 2012 Perniagaan Mudah All Rights Reserved.